Workshop 5 din cadrul Proiectului JobAccelerator 3.0

November 2nd, 2023
M
Echipa MentorMementorme.md

Duminică, 8 octombrie, de la ora 10:00 la 14:00, am avut plăcerea de a desfășura cu succes Workshop-ul 5 al proiectului JobAccelerator 3.0, care s-a desfășurat la Fintech HUB, situat pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 59, Chisinau, Moldova.

În cadrul Workshop-ului 5, am explorat două module deosebit de relevante: "Brandul de Angajator și Brandul Personal de Angajat." și "Evoluția Carierei și Pronosticurile de Viitor."

Am discutat despre prezența virtuală și importanța rețelelor de socializare în dezvoltarea brandului personal de angajat. Am învățat cum să dezvoltăm un profil de LinkedIn care să atragă oferte de lucru și să sporească vizibilitatea profesională. Am explorat noile tendințe la locul de muncă și studiul McKinsey despre abilitățile viitorului la locul de muncă. Am discutat despre viitoarele tendințe pentru care trebuie să fim pregătiți.

De asemenea, suntem bucuroși să anunțăm că am avut invitați speciali pentru acest workshop, printre care s-au numărat Nadejda Zubco de la Biroul Relații cu Diaspora , care a discutat despre oportunitățile din sistemul instituțiilor de stat. Un alt invitat, Tudor Hincu, Lead Recruiter / Country Manager sau Recruitment Manager și membru AIM, care a abordat subiecte precum procesul de căutare de locuri de muncă, comportamentul în timpul unui job și momentul plecării dintr-o companie.

Dana Muntean- fondatoarea MentorME, a împărtășit cu noi cunoștințe despre brandul de angajat și ce aspecte ar trebui să atragă atenția persoanelor angajate.

Workshop-ul 5 a fost o oportunitate unică de învățare și dezvoltare profesională, și ne bucurăm să fim parte din această experiență alături de toți participanții.

Pentru mai multe informații despre proiectul JobAccelerator 3.0 și evenimentele viitoare, vă rugăm să ne urmăriți pe rețelele noastre de socializare sau să accesați site-ul nostru web.

Dorim să mulțumim sincer echipei de la Fintech HUB pentru generozitatea și ospitalitatea de care au dat dovadă, oferindu-ne o locație excelentă pentru Workshop-ul 5 din cadrul Proiectului JobAccelerator 3.0. Contribuția dumneavoastră a fost esențială pentru reușita evenimentului și pentru sprijinirea dezvoltării profesionale a participanților noștri. Vă suntem recunoscători și așteptăm cu nerăbdare colaborări viitoare!

"JobAccelerator 3.0" este un program de ghidare profesională. Acesta este specializat în consilierea și orientarea în carieră a tinerilor din mediile dezavantajate.

Proiectul este organizat de către echipa MentorMe cu susținerea: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Tineret, Biroul Relații cu Diaspora, Diaspora Engagement Hub, Guvernul Republicii Moldova.

Vezi și...