Workshop 3 din cadrul Proiectului JobAccelerator 3.0 Explorând Cultura și Sănătatea Organizațională și Inovația la Locul de Muncă

November 2nd, 2023
M
Echipa MentorMementorme.md

Duminică, 1 octombrie, a avut loc cu succes Workshop-ul 3 al proiectului JobAccelerator 3.0 la Fintech HUB, situat pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 59, la Chișinău.

În cadrul Workshop-ului 3, am explorat două module esențiale: "Cultura și Sănătatea Organizațională - Rolul Nostru în Companie." și "Inovația și Creativitatea la Locul de Muncă.".

Am definit termeni importanți, am discutat despre valorile în carieră, teoria motivației și importanța adaptării la cultura organizațională, setul de valori și paradigme. Am explorat modalități de menținere a locului de muncă interesant și atractiv, precum și tehnici de inovare la locul de muncă și obținerea rezultatelor.

Un moment deosebit al evenimentului a fost prezența specială a invitaților noștri, Inga Covalciuc- Life&Executive Coach, Oxana Paladiciuc- manager Fintech HUB și Roxana Cușnir- specialist marketing Mixbook, care au împărtășit cu participanții din experiența lor valoroasă în domeniul dezvoltării profesionale. Dana Muntean- fondatoarea MentorME, a împărtășit cu participanții din experiența sa personală, trecând de la instituții de stat la corporații de prestigiu precum Google și Facebook.

Echipa JobAccelerator 3.0 dorește să mulțumească tuturor celor care au participat la Workshop-ul 3 și au contribuit la atmosfera de învățare și dezvoltare profesională. Apreciem sprijinul continuu al partenerilor noștri și al comunității în promovarea creșterii profesionale și a dezvoltării carierei. Mulțumim în mod special Fintech HUB pentru gazdă și suport.

Pentru mai multe informații despre proiectul JobAccelerator 3.0 și evenimentele viitoare, vă rugăm să ne urmăriți pe rețelele noastre de socializare sau să accesați site-ul nostru web.

"JobAccelerator 3.0" este un program de ghidare profesională. Acesta este specializat în consilierea și orientarea în carieră a tinerilor din mediile dezavantajate.

Proiectul este organizat de către echipa MentorMe cu susținerea: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Tineret, Biroul Relații cu Diaspora, Diaspora Engagement Hub, Guvernul Republicii Moldova.

Vezi și...