WORKSHOP 2 din cadrul Proiectului JobAccelerator 3.0 "Comunicarea eficientă - abilitatea fundamentală pentru succesul în carieră."

November 2nd, 2023
M
Echipa MentorMementorme.md

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Workshop-ul 2 din cadrul proiectului JobAccelerator 3.0, a avut loc duminică, 24 septembrie, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, din str. Mitropolit Varlaam 90, Chișinău, Moldova.

În cadrul worksshopului, am explorat tema "Comunicarea eficientă - abilitatea fundamentală pentru succesul în carieră." Am discutat despre comunicarea eficientă în companii prin exemple practice, abilitățile de punere a întrebărilor și importanța acestora, structura unei întrebări puternice și categoriile de întrebări.

Am explorat, de asemenea, feedback-ul ca instrument de evaluare și creștere, având în vedere Modelul SCARF de David Rock. Am descoperit instrumente și softuri utile pentru comunicare și colaborare, cum să scrii un email eficient și să folosești platforme precum G Suite, Slack, Trello și Asana.

Participanții au avut oportunitatea de a analiza unele situații și test de auto-cunoaștere, precum și explorarea interviului de feedback și evaluarea performanței, evaluarea 360 și Johari Window, managementul performanței la locul de muncă și ce se întâmplă dacă nu treci perioada de probă.

Cu invitați speciali precum Diana Cuconu, Doru Curoșu și Lidia Morgoci, Workshop-ul 2 a fost o oportunitate unică de dezvoltare profesională. Vrem să le mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul evenimentului!

Dorim să adresăm sincere mulțumiri Centrului Municipal de Tineret Chișinău. Ne-am simțit cu adevărat bineveniți și apreciem sprijinul și colaborarea voastră. Sunteți o resursă valoroasă pentru comunitatea noastră și suntem recunoscători pentru implicarea voastră în susținerea dezvoltării profesionale a participanților noștri.

"JobAccelerator 3.0" este un program de ghidare profesională. Acesta este specializat în consilierea și orientarea în carieră a tinerilor din mediile dezavantajate.

Proiectul este organizat de către echipa MentorMe cu susținerea: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Tineret, Biroul Relații cu Diaspora, Diaspora Engagement Hub, Guvernul Republicii Moldova.

Vezi și...